Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retro horror a marveltől - Werewolf by Night előzetes

Marvel Film/sori Werewolf by Night Disney+

A Marvel-filmekről elsődlegesen nem épp a horror zsáner jut eszünkbe, ezért igencsak meglepő, hogy egy olyan filmmel álltak elő a hétvégi D23 alkalmával, ami egy hatalmas fejhajtásnak tűnik az 30-as évek klasszikus horrorjai előtt.

0 Tovább

A 3 legizgalmasabb bejelentés a legutóbbi Apple eseményről

Apple Iphone Tech/Kütyü

Szeptember 7-én lezajlott az Apple őszi eseménye, melynek során szép számmal érkeztek fejlesztések az eddigi termékeiket tekintve, valamint az újakat nézve is, úgyhogy lássuk, mik voltak a legizgalmasabb bejelentések!

0 Tovább

A mozi után a játékvilágot is meghódítja a Marvel?

Szeptember 9-én kerül megrendezésre a D23 Expo, a Disney legnagyobb eseménye, melynek keretein belül filmekkel, tévés projektekkel és a videojátékiparral kapcsolatos bejelentések sorára és a már ismert projektjeikhez kapcsolódó további információkra számíthatunk.

Idén először egy kifejezetten a Disney-féle videojáték projekteket felvonultató bemutatót is tartanak, mely során elég vaskosan reprezentálhatja magát a Marvel videojátékos részlege. Na de milyen játékokra számíthatunk? Összeszedtük a legesélyesebbeket!

0 Tovább

Sorozatban tér vissza az Addams family, itt az első előzetes!

Charles Addams világhírű bizarr családját már jópár formában láttuk testet ölteni. A legemlékezetesebbek mindenbizonnyal a kilencvenes évek filmjei voltak, de emellett animációs és sorozat formában is láthattuk már Addamséket.

0 Tovább

A polcodon is néznéd a kedvenc sorozataid? Rakd ki őket legóból!

LEGO sorozat film/sori Egyéb Jóbarátok The Office Seinfeld Stranger Things Szezám utca

Korábban már írtunk arról, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a The Office megkapja a maga hivatalos LEGO-készletét. Nem ez azonban az egyetlen sorozat, amit akár otthon a polcunkon is tarthatunk, úgyhogy nézzük csak, melyik szériák lettek legósítva eddig!

0 Tovább

Hogyan adaptálj egy képregénylegendát? Hát így! – Sandman: Az álmok fejedelme kritika

Sandman Netflix Neil Gaiman kritika film/sori sorozat

Mint minden művészeti és szórakoztató ágazatnak, úgy a képregényeknek is akadnak kultikus darabjai, melyek filmes adaptálása a rajongók többsége szerint lehetetlen. Sokáig ilyen volt Alan Moore Watchmenje, ezen az úton jár Brian K. Vaughan Sagája, és ilyen volt Neil Gaiman Sandmanje is, egészen mostanáig.

0 Tovább

Jéghideg boldogság a saját szájízed szerint– Fagylaltgépet teszteltünk (Gorenje ICM10W)

tech kütyü Gorenje fagylaltgép fagylalt teszt

A nyárnak három elengedhetetlen kelléke van, a napsütés, a strandolás és természetesen a fagyizás. Míg az első kettőt viszonylag nehéz otthon elővarázsolni, addig egy jó fagylaltot már nem annyira. Ha azonban a bolti fagyikkal nem vagyunk elégedettek, vagy már a gatyánk is rámegy a sokadik dobozra, akkor érdemes alternatívákban gondolkodni, például abban, hogy magunk készítsük el a jeges édességeket.

0 Tovább

A Marvel ismét betárazott: ezek a filmek és sorozatok jönnek 2025-ig

A Marvel Filmuniverzum csak nő és nő, új Fekete Párduccal, Namorral, Daredevillel és még megannyi új karakterrel bővül a legnagyobb képregényes franchise.

A San Diego Comic Con minden évben az egyik, ha nem a legnagyobb esemény a képregényrajongók és úgy általában a geekek táborának, már csak azért is, mert általában itt kapjuk meg a legnagyobb bejelentéseket filmes fronton. Ahogy arra számítani lehetett a Marvel idén is sok bejelentéssel készült, melyek ízelítőt adnak abból, hogy mire is számíthatunk az MCU jövőjét illetően. A korábbi, Endgame-mel záródó korszak az Infinity Saga névre hallgatott, a mostani és elkövetkezendő filmek pedig - amint abból a legutóbbi Doctor Strange már ízelítőt nyújtott - a Multiverzum Saga névre hallgatnak majd. Hogy ez mit is jelent? A képregényrajongók számára már elég szépen kezd körvonalazódni a dolog.

0 Tovább

Újabb legendás sorozat kap lego kiadást


A Jóbarátok és a Seinfeld után most a The Office kapja meg a maga "legósítását".

0 Tovább

Jamie Foxx és Snoop Dogg megélhetési vámpírvadászok a Netflix legújabb akció-vígjátékában

A vámpíros filmek kissé olyanok, mint a szuperhősmozik, elég kevés olyan betekintési szöge van a vérszívó mítosznak, amit még ne láttunk volna. Ettől függetlenül hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy unjuk, főleg akkor ha a szokásos horror zsánertől kicsit elmozdulnak a vámpíros filmek.

0 Tovább