Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hazánkban is megjelenik a Stranger Things társasjáték

Stranger Things: Attack of the Mindflayer néven érkezik egy új társasjáték, melyben 4-10 fő állhat ki egymás ellen, tesztelve, hogy ki a ravaszabb.

0 Tovább

A legmenőbb LEGO szettek, amikkel feldobhatod az otthonodat

A LEGO egy ideje már nem pusztán játékgyártóként van jelen a piacon, rengeteg termékük a felnőtt vásárlókat célozza meg. Ennek megfelelően számos olyan ötlettel álltak elő az utóbbi időben, ami nem csak szabadidős szórakozásként, hanem dísztárgyként is funkcionál. Bár a legtöbb efféle díszhez viszonylag mélyen bele kell nyúlni a zsebünkben, az biztos, hogy csupa olyan építményről beszélünk, amit nem találunk meg minden háztartásban!

0 Tovább

A legjobb filmek a Föld napjára

Föld napja filmek természet környezetvédelem klímaváltozás
Földünk sorsáról számtalan film született már, a katasztrófafilmektől a dokumentumfilmeken át egészen az animációs alkotásokig megannyi mozi igyekezett már felnyitni a szemünket és elgondolkodtatni minket arról, mit is tehetünk kicsiny bolygónk jólétéért. A Föld napja alkalmából ezek közül szemezgettünk, a listán szereplő mindegyik filmet meleg szívvel ajánljuk nektek, hiszen egytől egyig fontos és tartalmas üzenettel bíró alkotások.

0 Tovább

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese!

Stranger Things előzetes

Május 27-én térhetünk vissza Hawkinsba, először 5 epizód erejéig, majd július elsején az évad második felét is megkapjuk a Netflixen! A legújabb kedvcsináló végre teljesértékű, úgyhogy lássuk mire számíthatnak lassan nem is annyira fiatal hőseink:

0 Tovább