Stranger Things: Attack of the Mindflayer néven érkezik egy új társasjáték, melyben 4-10 fő állhat ki egymás ellen, tesztelve, hogy ki a ravaszabb.

 

A játék viszonylag egyszerű alapokkal rendelkezik, így az elsajátítása nem lesz túl bonyolult azok számára sem, akik ritkábban játszanak társasokkal. Mindenki választ egyet a 10 karakterkártya közül, ezt követően az összes játékos kap egy másik kártyát is, amin a posessed, vagyis megszállott, vagy pedig a sane, épelméjű jelzők szerepelnek.

A játékosoknak ezt követően egyértelmű feladata: rájönni, hogy ki melyik táborhoz tartozik és segíteni a csapattársait. A saját körében mindenki húz egy kártyát, amivel aztán vagy segít vagy hátráltat egy másik játékost. Mindkét csapat tagjai átállíthatóak az ellenkező oldalra különböző kártyák segítségével. Az épelméjűek akkor nyerik meg a játékot, ha a meccs végéig legalább egyetlen csapattag megmenekül a Mind Flayer befolyásolásától, ellenkező esetben pedig a megszállottaké a győzelem.

A játék készítője izgalmas, intrikával és elmejátékokkal teli szórakozást ígér kompakt időtartamban, hiszen a meccsek átlagosan 20 percig tartanak.

Az Attack of the Mindflayer Magyarországon is kapható lesz május 13-tól, vagyis még a Stranger Things május 27-én érkező 4. évadja előtt beszerezhetjük, ha egy kis játékkal szeretnénk hangolódni a legújabb évadra.

Forrás: Rprod.com