Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újra az utcákon a vissza a jövőbe legendás autójaBizony, ismét gyártani kezdik a DeLorean autóit. A Vissza a jövőbe-filmek legendás négykerekűjét mindössze két évig, 1981-ben és 1982-ben gyártották, ezt követően becsődölt a vállalat és ezzel együtt a teljes márka.

0 Tovább

Tényleg őrület! - Doctor Strange Az őrület multiverzumában előzetes

Doctor Strange képregény Marvel film mozi
Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese, mi pedig azt se tudjuk eldönteni, hogy mi a legizgalmasabb benne!

0 Tovább

Még több dínó és végtelen nosztalgia - Jurassic world: Világuralom előzetes

Jurassic World előzetes dínó Colin Trevorrow Chris Pratt
Bár Universal Pictures a COVID következtében többször is csúsztatni kényszerült a Jurassic World trilógia záródarabjának bemutatóját, idén nyáron már úgy tűnik, hogy csak megkapjuk a filmet, ami az eddigieknél még több akciót, még több dínót és még több szereplőt ígér, köztük a klasszikus Jurassic Park szereplőgárdájának oszlopos tagjait.

0 Tovább

Thor kalapácsa legóból készítve is nagyot üt!

A LEGO kifejezetten felnőtteknek szánt termékei eddig is bővelkedtek a geekeknek szánt ínyencségekben, elég csak visszatekinteni a kedvenc képregényes készleteinkből összeállított listára.

0 Tovább

Pokémon-rajongók álom PC-je

A Pokémon-franchise idén lép 26. életévébe, és számtalan játékkal, sorozattal, na meg az ezekhez tartozó merch-cuccokkal a mai napig a világ egyik legnagyobb sorozata.

pokémon reddit pc számítógép

0 Tovább