Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább

Nincs karácsony LEGO nélkül! ​​​​​​​Érkezik a Reszkessetek betörők készlet!

Home alone film LEGO Reszkessetek betörők LEGO Ideas
A LEGO Ideas szettek alapvetően azért jöttek létre, hogy a rajongók által beküldött és legtöbb szavazatot elérő ötletek ténylegesen is piacra kerülhessenek. Ennek a sorozatnak köszönhetően már számos izgalmas készletet beszerezhettünk, idén karácsonyra pedig az egyik legnagyobb ünnepi filmklasszikus is megkapja a maga kockásítását.

0 Tovább

Tolkien rajongóknak kötelező: billentyűzetek, amik tünde és törp nyelven írnak

Tolkien A gyűrűk ura elf törp nyelv film/sori egyébKlingon, dothraki, tünde, csupa olyan science fiction és fantasy nép, melyekhez kiötlőik nemcsak gazdag háttértörténetet, hanem egy teljes nyelvet is megalkottak, ábécével, nyelvtannal, mindennel együtt.

0 Tovább

Ilyennek láttuk Budapest legnagyobb gamer komplexumát, a Gamerlandet​​​​​​​

Gamerland gaming játék
Az utóbbi években páros lábbal rúgták be a mainstream ajtaját az olyan korábbi geek szubkultúrák, mint a képregények vagy a videojátékok, így csak idő kérdése volt, hogy mikor indulnak útjukra a kifejezetten ezekre szakosodott közösségi helyszínek is. Kisebb- nagyobb próbálkozásokra már korábban is volt példa, idén nyáron azonban egy olyan hely is megnyílt Budapesten, mely méretében és a helyszín adta lehetőségekben jelentősen rátromfolt az elődökre.

0 Tovább

Kíváncsi vagy rá, melyik művészeti alkotásra hasonlít a házi kedvenced? Ez az app megmondja!

A Google Arts&Culture applikáció már korábban is felhívta magára a figyelmet egy funkciójával, akkor a saját szelfijeinket vizsgálta meg egy algoritmussal, aminek az volt a célja, hogy megtalálja, melyik festmény szereplőjére hasonlít legjobban az arcunk.

Google app állat fotó Tech/kütyü

0 Tovább

Igazi ritkaságok – A világ legdrágább filmplakátjai

A Top Dollar pénzügyi oldal kutatása alapján napjainkban ezek a filmposzterek érik a legtöbbet:

0 Tovább

A játékboltokat is meghódítja a Squid Game, a Netflix sikersorozata

Ha egy üzlet beindul…

0 Tovább

Szerelem az apokalipszis idején - Ilyen lesz a Műanyag égbolt, a magyar animációs Sci-fi

Magyar animációs filmekről elég ritkán lehet beszámolni, így minden hasonló alkotást lelkesen várunk. A Műanyag égbolt című film története szerint a föld terméketlenné vált, az állatok, növények kihaltak, az utolsó emberek a Budapestet körülvevő mesterséges kupola alatt találtak menedéket. A disztópikus jövőben az egyén szabad akaratát fel kell áldozni a közösség túlélésének érdekében, ám a szerelmet nem lehet korlátok közé szorítani.

Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezők, Sipos Orsolya producer társaságában.

0 Tovább

Emlékszel rájuk? Gyerekkorunk legmenőbb gyűjtögetős játékai!

A gyűjtögetős játékok soha nem mennek ki a divatból, a saját gyermekkorunk darabjai pedig mindig különleges helyet foglalnak majd el a szívünkben. Nézzük, hogy mikre emlékszünk vissza legszívesebben a kiskori mániáink közül...

0 Tovább

Így varázsolják képernyőre az animált állatokat

motion capture digic pictures állatok animáció mocapA motion capture technológiát előszeretettel alkalmazzák játékok, CGI animációk és animációs filmek készítésekor is, bár általában inkább emberek közreműködésével. Ez persze nem jelenti azt, hogy négylábúakkal ne működne a trükk.

0 Tovább