Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sorozatban tér vissza az Addams family, itt az első előzetes!

Charles Addams világhírű bizarr családját már jópár formában láttuk testet ölteni. A legemlékezetesebbek mindenbizonnyal a kilencvenes évek filmjei voltak, de emellett animációs és sorozat formában is láthattuk már Addamséket.

0 Tovább

A polcodon is néznéd a kedvenc sorozataid? Rakd ki őket legóból!

LEGO sorozat film/sori Egyéb Jóbarátok The Office Seinfeld Stranger Things Szezám utca

Korábban már írtunk arról, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a The Office megkapja a maga hivatalos LEGO-készletét. Nem ez azonban az egyetlen sorozat, amit akár otthon a polcunkon is tarthatunk, úgyhogy nézzük csak, melyik szériák lettek legósítva eddig!

0 Tovább

Hogyan adaptálj egy képregénylegendát? Hát így! – Sandman: Az álmok fejedelme kritika

Sandman Netflix Neil Gaiman kritika film/sori sorozat

Mint minden művészeti és szórakoztató ágazatnak, úgy a képregényeknek is akadnak kultikus darabjai, melyek filmes adaptálása a rajongók többsége szerint lehetetlen. Sokáig ilyen volt Alan Moore Watchmenje, ezen az úton jár Brian K. Vaughan Sagája, és ilyen volt Neil Gaiman Sandmanje is, egészen mostanáig.

0 Tovább

Jéghideg boldogság a saját szájízed szerint– Fagylaltgépet teszteltünk (Gorenje ICM10W)

tech kütyü Gorenje fagylaltgép fagylalt teszt

A nyárnak három elengedhetetlen kelléke van, a napsütés, a strandolás és természetesen a fagyizás. Míg az első kettőt viszonylag nehéz otthon elővarázsolni, addig egy jó fagylaltot már nem annyira. Ha azonban a bolti fagyikkal nem vagyunk elégedettek, vagy már a gatyánk is rámegy a sokadik dobozra, akkor érdemes alternatívákban gondolkodni, például abban, hogy magunk készítsük el a jeges édességeket.

0 Tovább