Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Marvel ismét betárazott: ezek a filmek és sorozatok jönnek 2025-ig

A Marvel Filmuniverzum csak nő és nő, új Fekete Párduccal, Namorral, Daredevillel és még megannyi új karakterrel bővül a legnagyobb képregényes franchise.

A San Diego Comic Con minden évben az egyik, ha nem a legnagyobb esemény a képregényrajongók és úgy általában a geekek táborának, már csak azért is, mert általában itt kapjuk meg a legnagyobb bejelentéseket filmes fronton. Ahogy arra számítani lehetett a Marvel idén is sok bejelentéssel készült, melyek ízelítőt adnak abból, hogy mire is számíthatunk az MCU jövőjét illetően. A korábbi, Endgame-mel záródó korszak az Infinity Saga névre hallgatott, a mostani és elkövetkezendő filmek pedig - amint abból a legutóbbi Doctor Strange már ízelítőt nyújtott - a Multiverzum Saga névre hallgatnak majd. Hogy ez mit is jelent? A képregényrajongók számára már elég szépen kezd körvonalazódni a dolog.

0 Tovább

Újabb legendás sorozat kap lego kiadást


A Jóbarátok és a Seinfeld után most a The Office kapja meg a maga "legósítását".

0 Tovább

Jamie Foxx és Snoop Dogg megélhetési vámpírvadászok a Netflix legújabb akció-vígjátékában

A vámpíros filmek kissé olyanok, mint a szuperhősmozik, elég kevés olyan betekintési szöge van a vérszívó mítosznak, amit még ne láttunk volna. Ettől függetlenül hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy unjuk, főleg akkor ha a szokásos horror zsánertől kicsit elmozdulnak a vámpíros filmek.

0 Tovább

God of War Ragnarök: Lehull a lepel a megjelenési dátumról és az előrendelői kedvezményekről

God of War Playstation Sony megjelenés
Végre megjelenési dátumot a Sony soron következő nagy dobása, a 2018-as God of War folytatása, a God of War Ragnarök.

0 Tovább

Örülhetnek a Playstation és a PC tulajok, a Sony odaver az új gamer termékeivel

A Japán cég három fejhallgatót és két új monitort jelentett be, melyek mindegyike a gamerek igényeire lett szabva.

Az Inzone név alatt futó széria első termékei a H3, H7 és H9 elnevezésű fejhallgatók, melyek mindegyike 3 dimenziós, térhatású hangzással van felszerelve, valamint saját szoftver jár melléjük, amivel a teljes hangprofil és számos hardveres beállítás is személyre szabható. A szoftveres támogatás azonban csak PC-n elérhető, a két drágább modell esetében ezt PS5-ön a Tempest 3D audio technológiával való kompatibilitás váltja fel.

0 Tovább

Végre megjelenik az Ubisoft hányatott sorsú kalózos játéka?

A Skull and Bonest még a 2017-es E3 alkalmával jelentette be az Ubisoft, akkor még mint nyílt világú kalózos single player és multiplayer játékot. Azóta kevés életjelet adott magáról a projekt, röppentek fel olyan hírek, hogy a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni és arról is lehetett hallani, hogy időközben a játék elhagyta a single player módot és csupán az MMO részre fókuszálnak már a készítők.

0 Tovább