God of War Playstation Sony megjelenés
Végre megjelenési dátumot a Sony soron következő nagy dobása, a 2018-as God of War folytatása, a God of War Ragnarök.

 

A Sony a hivatalos Playstation Blogon tette közzé a God of War Ragnarök legújabb előzetesét, amiben végre bejelentették a megjelenési dátumot: 2022. november 9-én érkezik a játék!

Emellett az előrendelhető kiadásokról is érkezett jó pár infó, az alapverzió mellett akad itt kétfajta gyűjtői, digital deluxe és akárcsak az első rész esetében, Launch Edition is.

Launch Edition

God of War Playstation Sony megjelenés

A Launch Edition – vagy egyszerűbben mondva előrendelés esetén – az alapjáték mellé letölthető tartalomként jár egy Kratos Risen Snow páncélzat és egy ehhez passzoló Atreus kozmetikai skin.

Digital Deluxe Edition

God of War Playstation Sony megjelenés

A DDE tartalmazza mind a PS4, mind pedig a PS5 verzióit a játéknak, egy Darkdale névre hallgató páncélzatot Kratos számára és Atreus ehhez passzoló skinjét, egy-egy skint Kratos fegyvereihez, a Káosz pengéihez és a Leviatán fejszéhez. A bónuszok sora nem ér véget a játékbéli tartalmaknál, jár ugyanis a kiadáshoz egy soundtrack album, egy a Dark Horse által kiadott digitális artbook továbbá egy PS avatár szett és egy PS téma.

Collector’s Edition

God of War Playstation Sony megjelenés

Ahogy az lenni szokott a gyűjtői változatot minden földi jóval megpakolták, egyrészt minden megkapunk a DDE előbb felsorolt nyalánkságai közül, emellett pedig jár egy steelbook, 2 fából faragott Vanir figura, melyek az Atreus által készítettek pontos másai, egy csomag törp dobókocka és végül de nem utolsósorban Thor legendás fegyverének, a Mjölnirnek a 40 centis replikája. Mindez egy igencsak pofás „Knowledge Keeper’s Shrine” elnevezésű dobozban érkezik.

Jötnar Edition

God of War Playstation Sony megjelenés

És akkor nézzük a nagyágyút, a gyűjtők álmát, a legborsosabb árcédulával ellátott Jötnar kiadást. Természetesen minden eddig felsorolt portéka a kiadás részét képezi, ezeken felül pedig a következők járnak: Bakelitlemez a játék zenéjével, egy három darabos kitűző készlet, amik egy sólymot, egy medvét és egy farkast ábrázolnak, az északi mitológia legendás Draupnir gyűrűje, vörös szövetzsákban, Brok dobókockái, és végül Yggdrasil, a világfa szövetből készült térképe.

A gyűjtői és a Jötnar kiadáshoz érkezett egy unboxing videó is, így közelebbről is megnézhetitek a tartalmát:

Forrás: Playstation Blog