Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érkezik az álom team up: Deadpool és Wolverine együtt akcióznak a következő Deadpool moziban!

Mióta a Disney felvásárolta a 21st Century Foxot folyamatosak a találgatások, hogy az MCU miként implementálja majd a korábban a Foxhoz tartozó képregénykaraktereket, köztük az X-Ment és a Fantasztikus Négyest. Az már korábban meg lett erősítve, hogy Deadpool az MCU-ban is szerephez jut majd, a megformálója pedig természetesen Ryan Reynolds marad, így ő válhat az egyik első olyan karakterré, aki korábban a Fox égisze alatt szerepelt.

0 Tovább

Váratlan meglepetésvendégek érkeznek a fifa 23-ba

A focijáték legújabb részébe az Apple háztájáról is érkezik egy meglepetéscsapat, sokak örömére.

0 Tovább

Elárasztották az internetet a GTA 6 kiszivárgott képei

gaming játék GTA

A Rockstar Games-nél valószínűleg hullanak majd a fejek, ugyanis a hatalmas titokban tartott Grand Theft Auto 6 fejlesztésébe idejekorán láthat most bele a világ.

0 Tovább

Retro horror a marveltől - Werewolf by Night előzetes

Marvel Film/sori Werewolf by Night Disney+

A Marvel-filmekről elsődlegesen nem épp a horror zsáner jut eszünkbe, ezért igencsak meglepő, hogy egy olyan filmmel álltak elő a hétvégi D23 alkalmával, ami egy hatalmas fejhajtásnak tűnik az 30-as évek klasszikus horrorjai előtt.

0 Tovább

A 3 legizgalmasabb bejelentés a legutóbbi Apple eseményről

Apple Iphone Tech/Kütyü

Szeptember 7-én lezajlott az Apple őszi eseménye, melynek során szép számmal érkeztek fejlesztések az eddigi termékeiket tekintve, valamint az újakat nézve is, úgyhogy lássuk, mik voltak a legizgalmasabb bejelentések!

0 Tovább

A mozi után a játékvilágot is meghódítja a Marvel?

Szeptember 9-én kerül megrendezésre a D23 Expo, a Disney legnagyobb eseménye, melynek keretein belül filmekkel, tévés projektekkel és a videojátékiparral kapcsolatos bejelentések sorára és a már ismert projektjeikhez kapcsolódó további információkra számíthatunk.

Idén először egy kifejezetten a Disney-féle videojáték projekteket felvonultató bemutatót is tartanak, mely során elég vaskosan reprezentálhatja magát a Marvel videojátékos részlege. Na de milyen játékokra számíthatunk? Összeszedtük a legesélyesebbeket!

0 Tovább