gaming játék GTA

A Rockstar Games-nél valószínűleg hullanak majd a fejek, ugyanis a hatalmas titokban tartott Grand Theft Auto 6 fejlesztésébe idejekorán láthat most bele a világ.

 

A hétvégén elárasztották a Twittert a #gta6 és a #gta6leaked hashtagekkel ellátott képek és videók, melyek a nyíltvilágú játék korai fejlesztési fázisaiban mutatták meg a sorozat új részét. Egy ideig csak bizonytalanul keringten a felvételek,  Jason Schreier, a Bloomberg hírügynökség egyik munkatársa azonban felvette a kapcsolatot a Rockstarnál dolgozó forrásaival és megerősítette, hogy a szivárgások valódiak.

A GTA 6 fejlesztését idén év elején erősítette meg a Rockstar Games, hivatalos anyagokat azonban még nem láttunk róla. A leakek most megerősíteni látszanak azokat a korábbi pletykákat, miszerint a következő rész főszereplői egy férfi-női testvérpár, a helyszín pedig több várost is magába foglal majd, köztük a korábbi játékokból ismerős Los Santost és Liberty Cityt is.

A szerzői jogi problémák miatt a kiszivárgott felvételeket nem mutathatjuk meg, az internet azonban nem felejt, így a "GTA 6 leak" keresőszavakkal elég hamar rálelhettek ti is az anyagokra.

Update: A Rockstar a szivárgások után kiadott egy közleményt, melyben biztosítottak róla mindenkit, hogy a munkálatok továbbra is zavartalanul folynak a GTA 6. részén.