Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Új Harry Potter játék a láthatáron, ezúttal kviddics-játékosokká válhatunk

Ha a Hogwarts Legacy nem elégítette volna ki a Harry Potter varázslóvilága iránti szomjatokat, akkor most újabb versenyző próbálkozik meg ezzel.

Harry Potter Warner játék Kviddics Quidditch Champions

0 Tovább

2023 legelborultabb filmjében egy bekokainozott medve terrorizál egy kisvárost

Igen, jól olvastátok. A Kokainmedve sztoriját ráadásul megtörtént események adják, na persze nem pont abban a formában, ahogy az a filmben látható lesz.

0 Tovább

Ingyenessé vált a The Sims 4

gaming The Sims 4 ingyenes játékA Sims minden kétséget kizáróan a valaha volt egyik legsikeresebb játékszéria, ami azokat is képes volt megnyerni, akik egyébként nem rajongói a videójátékoknak.

0 Tovább

Elárasztották az internetet a GTA 6 kiszivárgott képei

gaming játék GTA

A Rockstar Games-nél valószínűleg hullanak majd a fejek, ugyanis a hatalmas titokban tartott Grand Theft Auto 6 fejlesztésébe idejekorán láthat most bele a világ.

0 Tovább

A mozi után a játékvilágot is meghódítja a Marvel?

Szeptember 9-én kerül megrendezésre a D23 Expo, a Disney legnagyobb eseménye, melynek keretein belül filmekkel, tévés projektekkel és a videojátékiparral kapcsolatos bejelentések sorára és a már ismert projektjeikhez kapcsolódó további információkra számíthatunk.

Idén először egy kifejezetten a Disney-féle videojáték projekteket felvonultató bemutatót is tartanak, mely során elég vaskosan reprezentálhatja magát a Marvel videojátékos részlege. Na de milyen játékokra számíthatunk? Összeszedtük a legesélyesebbeket!

0 Tovább

Végre megjelenik az Ubisoft hányatott sorsú kalózos játéka?

A Skull and Bonest még a 2017-es E3 alkalmával jelentette be az Ubisoft, akkor még mint nyílt világú kalózos single player és multiplayer játékot. Azóta kevés életjelet adott magáról a projekt, röppentek fel olyan hírek, hogy a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni és arról is lehetett hallani, hogy időközben a játék elhagyta a single player módot és csupán az MMO részre fókuszálnak már a készítők.

0 Tovább

Pár napig még ingyen szerezhető be a Trónok harca társasjáték

Epic Games Trónok harca társasjáték
Az Epic Games minden héten meglepi a felhasználóit 1-2 limitált ideig ingyenesen beszerezhető játékkal, ezúttal pedig a társasjátékok rajongóinak is kedvez jelenlegi akciójával.

0 Tovább

Régi rémálmok új kivitelben: Érkezik a Resident Evil 4 Remake!

Resident Evil Playstation játék

A Capcom folytatja az elmúlt években elkezdett jó szokását és felújítja a Resident Evil sorozat játékait. A közel tökéletesen sikerült második rész és a kissé botladozó harmadik után a sor most a zombis játékszéria egyik legikonikusabb részén, a negyediken van.

0 Tovább

Egy hétig ingyen szerezheted meg minden idők egyik legjobb játéksorozatát!

Az Epic Games tavaszi nagy leárazása alkalmából minden héten egy új AAA címet szerezhetünk be teljesen ingyen. Az első hét nagy durranása a Borderlands harmadik része volt, május 26-tól június 2-ig pedig túlzás nélkül minden idők egyik legkultikusabb játéksorozatát, a BioShock Collectiont kaparinthatjuk meg.

0 Tovább
«
12