A Skull and Bonest még a 2017-es E3 alkalmával jelentette be az Ubisoft, akkor még mint nyílt világú kalózos single player és multiplayer játékot. Azóta kevés életjelet adott magáról a projekt, röppentek fel olyan hírek, hogy a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni és arról is lehetett hallani, hogy időközben a játék elhagyta a single player módot és csupán az MMO részre fókuszálnak már a készítők.

 

Az elmúlt pár hónapban aztán megszaporodtak az apró információk, amik a megjelenést előlegezhetik meg. Korábban korhatár besorolásról és az Ubisoft pénzügyi jelentéseiről szóltak a hírek, most pedig úgy néz ki, hogy az Xbox Store-os előrendelői csomag leakelődött egy erre szakosodott Twitter-felhasználó, Aggiornamenti Lumia információi szerint, amiket aztán Tom Henderson újságíró és játékipari bennfentes is megerősített. Az előrendelői csomag így néz ki a szivárgás alapján:

  1. SKULL AND BONES™ PRE-ORDER BONUS
  2. Bloody Bones' Legacy Mission
  3. The Ashen Corsair Mission
  4. Smuggler Pass Token
  5. Digital Soundtrack and Artbook
  6. Premium Bonus Pack

Az előrendelői bónuszok mellett egy lehetséges megjelenési időpontot is kaptunk, a hírek szerint 2022. november 8-án jöhet a Skull and Bones.