SkyShowtime streaming film/sorozat

A SkyShowtime elég impozáns kínálattal és korrekt árazással igyekszik felvenni a versenyt a Netflix-szel és társaival.

 

 

Most már hivatalos: február 14-én érkezik Magyarországra a SkyShowtime streaming szolgáltatás, melynek repertoárjában olyan hollywoodi stúdiók tartalmai szerepelnek majd, mint a Universal Pictures, a Paramount, a Showtime, a Peacock, a Nickelodeon vagy épp a Dreamworks.

Kicsit konkretizálva a tartalmakat ez azt jelenti, hogy filmek terén olyan címekkel nyit majd a szolgáltató, mint a Top Gun Maverick, a Jurassic World: Dominion, a The Northman, vagy az Ambulance.

Sorozatok tekintetében is rengeteg nagy címre számíthatunk, érkezik ugyanis a Yellowstone és annak sztárokkal tömött spin-off sorozatai, a Star Trek: Strange New Worlds, a Halo, a Keresztapa filmek elkészültét bemutató The Offer, illetve még sok-sok más cím között a Sylvester Stallone főszereplésével készülő Tulsa King.

És persze a lényegi kérdés sem maradhat el: hol helyezkedik el a SkyShowtime árazása a többi platform között? Erős középmezőnyben, egy hónapra 1990 forintos áron juthatunk hozzá a szolgáltatáshoz, ami figyelembe véve a Netflix lassan közel 4000 forintos havidíját, elég kedvező. A Prime video 890 forintos árát azonban még mindig nem veri semmi a hazai mezőnyben.

Forrás: SkyShowtime