Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pár napig még ingyen szerezhető be a Trónok harca társasjáték

Epic Games Trónok harca társasjáték
Az Epic Games minden héten meglepi a felhasználóit 1-2 limitált ideig ingyenesen beszerezhető játékkal, ezúttal pedig a társasjátékok rajongóinak is kedvez jelenlegi akciójával.

0 Tovább

Adrenalindús előzetes érkezett a Stranger Things 4. évadának befejezéséhez

stranger things előzetesstranger things előzetes
Mindössze egy hét maradt a Stranger Thinngs negyedik évadának befejező részeiig, így nem meglepő, hogy a Netflix rákapcsolt a sorozat marketingjére. Az alábbi előzetesből már körvonalazódik, hogy mire számíthatunk az utolsó két epizódban:

0 Tovább

Havas Jonra koncentráló folytatást kaphat a Trónok harca

Az HBO mindent megtesz annak érdekében, hogy életben tartsa a csúfos véget érő - bár anyagilag rettentően sikeres - Trónok harcát. Hamarosan érkezik a Sárkányok háza, a Targaeryen dinasztiára koncentráló spin-off, ami évszázadokkal az eredeti sorozat cselekménye előtt játszódik, emellett pedig már számos egyéb történeten is dolgoznak, köztük például A hét királyság lovagja című novelláskötet feldolgozásán.

0 Tovább

A Stranger Things maszkmestere megmutatta hogyan készültek a sorozat lenyűgöző szörnyei és maszkjai

Stranger Things

Barrie Gower maszkmester számos hollywoodi produkción dolgozott már életében, a teljesség igénye nélkül olyan filmeken és sorozatokon dolgozott mint a Witcher, a The Green Knight, a Trónok harca, és persze a Stranger Things.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Dwayne Johnson szuperhőse nem ismer kegyelmet – Black Adam előzetes



Dwayne Johnson régóta dédelgetett szerelemprojektje idén végre mozikba kerül, de vajon képes lesz felérni az elvárásokhoz?

0 Tovább

Régi rémálmok új kivitelben: Érkezik a Resident Evil 4 Remake!

Resident Evil Playstation játék

A Capcom folytatja az elmúlt években elkezdett jó szokását és felújítja a Resident Evil sorozat játékait. A közel tökéletesen sikerült második rész és a kissé botladozó harmadik után a sor most a zombis játékszéria egyik legikonikusabb részén, a negyediken van.

0 Tovább

A festőművészet kedvelőinek: Érkezik a Van Gogh LEGO

Vincent Van Gogh festmény LEGO Starry Night

A festő legendás Csillagos éj című festményét hamarosan építőkockák formájában is megkaparinthatják a rajongók, bár elég mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk érte.

0 Tovább