Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vérfagyasztó a Batman kivágott jelenete, amiben egy ismerős arc is feltűnikA legújabb Batman nem spórolt a játékidővel, de még így is akadt olyan jelenet, amit ki kellett vágni a filmből.

0 Tovább

Az év játékbejelentése? Érkezik az új Witcher!A CD Projekt RED útja a játékok világában igencsak hullámzóra sikerült, az Andrzej Sapkowski Vaják-könyvei alapján készült első két Witcher-játék viszonylag radar alatt mozgott a maga idejében. A játékok harmadik felvonása aztán a mennyekbe repítette a lengyel céget, sokan a mai napig a valaha készült egyik legjobb RPG-ként tartják számon a The Witcher 3: Wild Huntot.

0 Tovább

Vidd haza LEGO-ként a Vissza a jövőbe legendás autójátNemrég írtuk meg, hogy idén visszatér a forgalomba a DeLorean, a rövid életű, de legendás autómárka, melyet a Vissza a jövőbe mozik tettek ikonikussá. Ha az megülné a péztárcátokat, a LEGO most előállt egy kicsivel olcsóbb alternatívával, április elsején jelenik meg ugyanis a legújabb Creator szettjük, melyben mindjárt három DeLorean modellt összerakhatunk, hogy aztán otthonunkat díszítsük velük.

0 Tovább

Varázslatosan néz ki a legújabb Harry Potter játék

A Hogwarts Legacy 2022 végén érkezik PC-re, valamint a Playstation és Xbox konzolokra.

0 Tovább

A bosszú denevér jelmezben tálalva a legjobb - The Batman kritika

batman Matt Reeves film Warner Brothers Robert Pattinson Zoey Kravitz Colin Farrell kritika
Sokan már jó ideje úgy vélik, hogy a képregényfilmek zsánere elkezdett kifulladni és egyszerűen képtelenek új színt vinni a filmesek ebbe az elmúlt években futótűzként elterjedt műfajba. Főleg akkor, amikor egyes karaktereknek már a sokadik iterációját látjuk a nagyvásznon.

0 Tovább

Űr ízesítésű Coca-Cola jöhet?

Hallottunk már jó néhány furcsa ízesítésről, ha italokról vagy édességekről van szó, a Coca-Cola legújabb termékét viszont elképzelni se igazán tudjuk.

0 Tovább