Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Ingyen tiéd lehet a Star Wars játék, ami űrhajó pilótát farag belőled!

Star Wars gaming Squadrons Epic Games ingyen

Mindig is vágytál arra, hogy egy X-Szárnyú pilótájaként birodalmi Csillagrombolók között manőverezz és TIE vadászokat szedj le a lézerágyúiddal? Akkor most itt a lehetőség, egy december elsejéig ugyanis ingyen a tiéd lehet a Star Wars: Squadrons PC-s változata.

0 Tovább

10 év után visszatér a Silent Hill

Silent Hill Gaming Konami Film/Sori

Új játékok és egy új film is érkezik a legendás horror-franchiseba.

0 Tovább

Ingyenessé vált a The Sims 4

gaming The Sims 4 ingyenes játékA Sims minden kétséget kizáróan a valaha volt egyik legsikeresebb játékszéria, ami azokat is képes volt megnyerni, akik egyébként nem rajongói a videójátékoknak.

0 Tovább

5 új Witcher játék készül, de jön a Cyberpunk 2077 folytatása is

Meglepő bejelentésekkel állt elő a CD Projekt Red a 20. születésnapjuk alkalmából. Ezekkel a címekkel tervezi a jövőjét a Witcher-játékok és a Cyberpunk 2077 stúdiója.

0 Tovább

Váratlan meglepetésvendégek érkeznek a fifa 23-ba

A focijáték legújabb részébe az Apple háztájáról is érkezik egy meglepetéscsapat, sokak örömére.

0 Tovább

Elárasztották az internetet a GTA 6 kiszivárgott képei

gaming játék GTA

A Rockstar Games-nél valószínűleg hullanak majd a fejek, ugyanis a hatalmas titokban tartott Grand Theft Auto 6 fejlesztésébe idejekorán láthat most bele a világ.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Prémium kategóriás játékokkal kecsegtet az új Playstation Plus előfizetés

A Sony néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy a PS Plus szolgáltatásuk, mellyel az online játék és havonta 2-3 ingyenesen letölthető játék válik elérhetővé, szolgáltatáscsomaggá bővül három különböző előfizetési konstrukcióval.

Playstation konzol PS Plus gaming játék Sony

0 Tovább

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább
«
12