Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Váratlan meglepetésvendégek érkeznek a fifa 23-ba

A focijáték legújabb részébe az Apple háztájáról is érkezik egy meglepetéscsapat, sokak örömére.

0 Tovább

Elárasztották az internetet a GTA 6 kiszivárgott képei

gaming játék GTA

A Rockstar Games-nél valószínűleg hullanak majd a fejek, ugyanis a hatalmas titokban tartott Grand Theft Auto 6 fejlesztésébe idejekorán láthat most bele a világ.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Prémium kategóriás játékokkal kecsegtet az új Playstation Plus előfizetés

A Sony néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy a PS Plus szolgáltatásuk, mellyel az online játék és havonta 2-3 ingyenesen letölthető játék válik elérhetővé, szolgáltatáscsomaggá bővül három különböző előfizetési konstrukcióval.

Playstation konzol PS Plus gaming játék Sony

0 Tovább

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább

Ilyennek láttuk Budapest legnagyobb gamer komplexumát, a Gamerlandet​​​​​​​

Gamerland gaming játék
Az utóbbi években páros lábbal rúgták be a mainstream ajtaját az olyan korábbi geek szubkultúrák, mint a képregények vagy a videojátékok, így csak idő kérdése volt, hogy mikor indulnak útjukra a kifejezetten ezekre szakosodott közösségi helyszínek is. Kisebb- nagyobb próbálkozásokra már korábban is volt példa, idén nyáron azonban egy olyan hely is megnyílt Budapesten, mely méretében és a helyszín adta lehetőségekben jelentősen rátromfolt az elődökre.

0 Tovább

20 éves az Xbox: Exkluzív Adidas surranóval ünnepelnek

Különleges kollaborációba lépett az Xbox és az Adidas, a konzol 20. születésnapja alkalmából: Xbox tematikájú cipővel ünnepelnek.

0 Tovább

Ilyen játékot sem láttunk még!

sifu sloclap gaming kungfu

Verekedős játékból sok van - no de olyanból, amiben pár évvel idősebben éledsz újra, most lesz az első!

0 Tovább

Őrületes lesz A galaxis őrzői játék!

a galaxis őrzői guardians of the galaxy marvel square enix eidos montreal e3 2021 gaming

Igaz ez mind a grafikára, mind a játékmenetre!

0 Tovább

Facebook