gaming The Sims 4 ingyenes játékA Sims minden kétséget kizáróan a valaha volt egyik legsikeresebb játékszéria, ami azokat is képes volt megnyerni, akik egyébként nem rajongói a videójátékoknak.

 

Az Electronic Arts meglepő lépésre szánta el magát: ingyenessé tette a The Sims 4-et, a legendás „életszimulátor” játékok legutóbbi részét. A változás minden olyan platformot érint, amin megjelent a The Sims 4, azt viszont érdemes tudni, hogy „csak” az alapjáték vált ingyenessé, a DLC-k továbbra is fizetős tartalmak. A játék továbbra is kapja a frissítéseket és újabb DLC-k is folyamatosan érkeznek hozzá, úgyhogy jó hír, hogy az EA még közel sem engedte el a The Sims 4-et.

A széria jövőjéről is érkeztek hírek, megerősítették ugyanis, hogy készül a Project Rene, ami a következő Sims játék munkacíme és az ígéretek szerint az életszimulátor játékok új generációját hozza majd el. A megjelenésről még nincs semmi hír, valószínű, hogy a projekt még csak a fejlesztési fázisban van, de addig is ott van nekünk a The Sims 4.

A Sims játékok jövőjéről tartott hivatalos stream az alábbi linken nézhető vissza: