Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végre megjelenik az Ubisoft hányatott sorsú kalózos játéka?

A Skull and Bonest még a 2017-es E3 alkalmával jelentette be az Ubisoft, akkor még mint nyílt világú kalózos single player és multiplayer játékot. Azóta kevés életjelet adott magáról a projekt, röppentek fel olyan hírek, hogy a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni és arról is lehetett hallani, hogy időközben a játék elhagyta a single player módot és csupán az MMO részre fókuszálnak már a készítők.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Varázslatosan néz ki a legújabb Harry Potter játék

A Hogwarts Legacy 2022 végén érkezik PC-re, valamint a Playstation és Xbox konzolokra.

0 Tovább

Ezeket a játékokat várjuk legjobban 2022-ben

2022 game játékok playstation xbox nintendo
2022 igencsak jó évnek ígérkezik a gamerek számára, elég csak végigpillantanunk az idei év megjelenésein. A DC belehúz, a Pokémon megújulni látszik, a Playstation 5 pedig úgy tűnik idén válik majd csak igazán csábítóvá.

0 Tovább

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább

20 éves az Xbox: Exkluzív Adidas surranóval ünnepelnek

Különleges kollaborációba lépett az Xbox és az Adidas, a konzol 20. születésnapja alkalmából: Xbox tematikájú cipővel ünnepelnek.

0 Tovább