Charles Addams világhírű bizarr családját már jópár formában láttuk testet ölteni. A legemlékezetesebbek mindenbizonnyal a kilencvenes évek filmjei voltak, de emellett animációs és sorozat formában is láthattuk már Addamséket.

 

A soron következő feldolgozás a Netflixre érkezik majd, ráadásul Tim Burtontől! A Wednesday Addams gimnazista éveire fókuszáló coming of age sztoriról már az első előzetes is megérkezett, a címszerepben Jenna Ortegát láthatjuk majd. Minket egyelőre még nem győzött meg a kissé Riverdale-es beütésű látványvilág és a gimis milliő, de egy esélyt mindenféleképpen adunk majd a sorozatnak, már csak a szereplők miatt is.
 


Gomez szerepében ugyanis Luis Guzmant láthatjuk, míg Morticia Catrine Zeta-Jones alakításában érkezik a tévéképernyőkre. Új szereplőként Gwendoline Christie (A Trónok harca Brienneje, valamint a Sandman Luciferje) is feltűnik, jópofa fejhajtás gyanánt pedig Christina Ricci is szerepel a stáblistán. Ricci a 91-es és 93-as Addams Family filmekben alakította Wednesday karakterét.

Addams Family Wednesday Netflix film/sori

A Wednesday pontos premierjéről egyelőre nincs pontos infónk, valamikor ősszel számíthatunk a sorozatra. Ha tippelnünk kéne, akkor halloween magasságában.

Forrás: Netflix, Vanity Fair