Tekintve az elmúlt évek hatalmas képregényfilm hullámát, nem meglepő, hogy a kedvenc szuperhőseink tucatjával kapják a saját építőkocka szettjeiket. Jöjjön egy rövid kis összeállítás a mi kedvenceinkből.

 

Batmobil – A sötét lovag trilógia

Batmant mindenki szereti, négykerekűje pedig legalább annyira ikonikus mint ő maga. A batmobilt számos iterációban láthattuk már és mindenkinek megvan a kedvence, mi a Christopher Nolan-féle Sötét lovag trilógia járgánya mellett tettük le a voksunkat.

LEGO képregény Egyéb

Batwing - Batman (1989)

Persze az is érthető, ha a klasszikusabb irányt kedvelitek, ebben az esetben érdemes egy pillantást vetni az 1989-es Tim Burton-féle Batman legendás repülőjére, a Batwingre. Akár a falra is feltehető, a készlethez pedig természetesen Batman és Joker figurák is járnak, na meg egy eredetiséget igazoló plakett.

LEGO képregény Egyéb

Leszámolás a Sanctum Sanctorumnál – Bosszúállók: Végtelen háború

A Végtelen háború és a Végjáték joggal szerepelnek sokak listáján úgy, mint a valaha készült legjobb, de legalábbis legambiciózusabb képregényfilmek, így nem meglepő, hogy tucatjával találhatunk ezekből a filmekből menőbbnél menőbb LEGO-készleteket. A mi egyik kedvencünk a Végtelen háború egyik első összecsapását idézi meg, Sanctum Sanctorummal, három hőssel és két gonosztevővel. A másik kedvencünket pedig megtaláljátok kicsit később ezen a listán.

LEGO képregény Egyéb

A Hírharsona épülete – Pókember

Ha ti is annyira várjátok már a legújabb Pókember-filmet, mint mi, akkor van egy remek ötletünk, hogy mivel üthetitek el az időt a premierig. A Daily Bugle épülete közel 3800 darabból áll, a teljes építmény pedig tényleg kiállításra érdemes a maga 82 centiméteres magasságával. Az épület négy teljes szinttel és egy tetődísszel büszkélkedhet, valamint 25 figurával, köztük természetesen Pókemberrel, Miles Moralessel és Spider Gwennel, ellenlábasok tekintetében pedig Zöld Manótól Homokemberen át Venomig és Vérontóig mindenkit megtalálunk a felhozatalban.

LEGO képregény Egyéb

Infinity Gauntlet – Bosszúállók: Végtelen háború

És akkor a korábban említett személyes kedvencünk: Thanos kesztyűje a Végtelen háború című filmből. Természetesen eredetiséget igazoló plakettel és a végtelen kövekkel együtt jön a készlet, amivel bár csettintgetni nem fogtok (talán jobb is így), az otthonotokban kiállítva biztosan magára vonz majd pár tekintetet.

LEGO képregény Egyéb

Képek: Kocka.hu