Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Gyűrűk Ura rajongók gyülekező! A LEGO legújabb készlete minden Tolkien-rajongó álma

A Lego közel 10 éve nem adott már ki Gyűrűk Ura tematikájú készletet, az új szettel azonban nem spóroltak.

0 Tovább

Megérkezett a magyar fejlesztésű LEGO készlet, a csocsóasztal

Az Ideas sorozat legújabb darabjának ötlete kis hazánkból ered, tervezője 16 évesen küldte el ötletét a dán vállalatnak.

0 Tovább

A polcodon is néznéd a kedvenc sorozataid? Rakd ki őket legóból!

LEGO sorozat film/sori Egyéb Jóbarátok The Office Seinfeld Stranger Things Szezám utca

Korábban már írtunk arról, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a The Office megkapja a maga hivatalos LEGO-készletét. Nem ez azonban az egyetlen sorozat, amit akár otthon a polcunkon is tarthatunk, úgyhogy nézzük csak, melyik szériák lettek legósítva eddig!

0 Tovább

Újabb legendás sorozat kap lego kiadást


A Jóbarátok és a Seinfeld után most a The Office kapja meg a maga "legósítását".

0 Tovább

A festőművészet kedvelőinek: Érkezik a Van Gogh LEGO

Vincent Van Gogh festmény LEGO Starry Night

A festő legendás Csillagos éj című festményét hamarosan építőkockák formájában is megkaparinthatják a rajongók, bár elég mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk érte.

0 Tovább

Saját LEGO készletet kap a világ hét csodájának egyike


A közel 1500 darabos készlet a világ egyik legismertebb épületét ábrázolja.

0 Tovább

A legmenőbb LEGO szettek, amikkel feldobhatod az otthonodat

A LEGO egy ideje már nem pusztán játékgyártóként van jelen a piacon, rengeteg termékük a felnőtt vásárlókat célozza meg. Ennek megfelelően számos olyan ötlettel álltak elő az utóbbi időben, ami nem csak szabadidős szórakozásként, hanem dísztárgyként is funkcionál. Bár a legtöbb efféle díszhez viszonylag mélyen bele kell nyúlni a zsebünkben, az biztos, hogy csupa olyan építményről beszélünk, amit nem találunk meg minden háztartásban!

0 Tovább

Vidd haza LEGO-ként a Vissza a jövőbe legendás autóját



Nemrég írtuk meg, hogy idén visszatér a forgalomba a DeLorean, a rövid életű, de legendás autómárka, melyet a Vissza a jövőbe mozik tettek ikonikussá. Ha az megülné a péztárcátokat, a LEGO most előállt egy kicsivel olcsóbb alternatívával, április elsején jelenik meg ugyanis a legújabb Creator szettjük, melyben mindjárt három DeLorean modellt összerakhatunk, hogy aztán otthonunkat díszítsük velük.

0 Tovább

Thor kalapácsa legóból készítve is nagyot üt!

A LEGO kifejezetten felnőtteknek szánt termékei eddig is bővelkedtek a geekeknek szánt ínyencségekben, elég csak visszatekinteni a kedvenc képregényes készleteinkből összeállított listára.

0 Tovább
«
12