Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megszállott rajongók hihetetlen gyűjteményei

Guinness-rekorder gyűjtemények, amik láttán minden rajongó szája tátva marad.

0 Tovább

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Megérkezett a magyar fejlesztésű LEGO készlet, a csocsóasztal

Az Ideas sorozat legújabb darabjának ötlete kis hazánkból ered, tervezője 16 évesen küldte el ötletét a dán vállalatnak.

0 Tovább

A polcodon is néznéd a kedvenc sorozataid? Rakd ki őket legóból!

LEGO sorozat film/sori Egyéb Jóbarátok The Office Seinfeld Stranger Things Szezám utca

Korábban már írtunk arról, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a The Office megkapja a maga hivatalos LEGO-készletét. Nem ez azonban az egyetlen sorozat, amit akár otthon a polcunkon is tarthatunk, úgyhogy nézzük csak, melyik szériák lettek legósítva eddig!

0 Tovább

A legmenőbb LEGO-készletek képregényrajongóknak

Tekintve az elmúlt évek hatalmas képregényfilm hullámát, nem meglepő, hogy a kedvenc szuperhőseink tucatjával kapják a saját építőkocka szettjeiket. Jöjjön egy rövid kis összeállítás a mi kedvenceinkből.

0 Tovább

A nagy karácsonyi társasjáték ajánló

Társasjáték Karácsony Egyéb Azul Igen? Exploding kittens Betrayal at House on the Hill
Közeleg a szeretet ünnepe, ilyenkor pedig kifejezetten jól esik hátradőlni egy kicsit és kikapcsolni a szeretteink körében. Ehhez kifejezetten jól asszisztálnak a társasjátékok, szóval összeszedtünk nektek néhányat a saját kedvenceink közül, amik családdal, barátokkal vagy akár csak kettesben a párotokkal is jó szórakozást nyújthatnak, nem utolsósorban pedig karácsonyi ajándékként is remekül funkcionálnak.

0 Tovább

Tolkien rajongóknak kötelező: billentyűzetek, amik tünde és törp nyelven írnak

Tolkien A gyűrűk ura elf törp nyelv film/sori egyébKlingon, dothraki, tünde, csupa olyan science fiction és fantasy nép, melyekhez kiötlőik nemcsak gazdag háttértörténetet, hanem egy teljes nyelvet is megalkottak, ábécével, nyelvtannal, mindennel együtt.

0 Tovább

Ilyen házakban élhetnek a jövő asztronautái a Marson

A Mars-utazás már hosszú évek óta izgatja a sci-fi rajongók és a tudósok fantáziáját, mostanra ráadásul belátható időn belül elérhető cél lehet abból, ami sokáig csak álom volt.

Mars NASA Űr egyéb Űrutazás

0 Tovább

Te mennyit fizetnél értük? Ezek a legdrágább LEGO készletek!

Mindenki kedvenc építőelemes játékai sosem arról voltak hírese, hogy fillérekért vesztegetnék őket, ezekért a darabokért azonban tényleg durván bele kell nyúlnunk a zsebünkbe…

LEGO Egyéb drága Star Wars Harry Potter

0 Tovább