Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A polcodon is néznéd a kedvenc sorozataid? Rakd ki őket legóból!

LEGO sorozat film/sori Egyéb Jóbarátok The Office Seinfeld Stranger Things Szezám utca

Korábban már írtunk arról, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a The Office megkapja a maga hivatalos LEGO-készletét. Nem ez azonban az egyetlen sorozat, amit akár otthon a polcunkon is tarthatunk, úgyhogy nézzük csak, melyik szériák lettek legósítva eddig!

0 Tovább

Adrenalindús előzetes érkezett a Stranger Things 4. évadának befejezéséhez

stranger things előzetesstranger things előzetes
Mindössze egy hét maradt a Stranger Thinngs negyedik évadának befejező részeiig, így nem meglepő, hogy a Netflix rákapcsolt a sorozat marketingjére. Az alábbi előzetesből már körvonalazódik, hogy mire számíthatunk az utolsó két epizódban:

0 Tovább

A Stranger Things maszkmestere megmutatta hogyan készültek a sorozat lenyűgöző szörnyei és maszkjai

Stranger Things

Barrie Gower maszkmester számos hollywoodi produkción dolgozott már életében, a teljesség igénye nélkül olyan filmeken és sorozatokon dolgozott mint a Witcher, a The Green Knight, a Trónok harca, és persze a Stranger Things.

0 Tovább

Hazánkban is megjelenik a Stranger Things társasjáték

Stranger Things: Attack of the Mindflayer néven érkezik egy új társasjáték, melyben 4-10 fő állhat ki egymás ellen, tesztelve, hogy ki a ravaszabb.

0 Tovább

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese!

Stranger Things előzetes

Május 27-én térhetünk vissza Hawkinsba, először 5 epizód erejéig, majd július elsején az évad második felét is megkapjuk a Netflixen! A legújabb kedvcsináló végre teljesértékű, úgyhogy lássuk mire számíthatnak lassan nem is annyira fiatal hőseink:

0 Tovább

4 LEGO szett, amit szívesen elfogadnánk (és 1 amit nem)

lego jóbarátok harry potter stranger things spider-man pókember adidas other

A LEGO-t kicsik és nagyok egyaránt szeretik, ezért összegyűjtöttünk négy olyan készletet, amit szívesen kiraknánk otthon - és egyet, aminek SEMMI értelme!

0 Tovább