Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A festőművészet kedvelőinek: Érkezik a Van Gogh LEGO

Vincent Van Gogh festmény LEGO Starry Night

A festő legendás Csillagos éj című festményét hamarosan építőkockák formájában is megkaparinthatják a rajongók, bár elég mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk érte.

0 Tovább

Egy hétig ingyen szerezheted meg minden idők egyik legjobb játéksorozatát!

Az Epic Games tavaszi nagy leárazása alkalmából minden héten egy új AAA címet szerezhetünk be teljesen ingyen. Az első hét nagy durranása a Borderlands harmadik része volt, május 26-tól június 2-ig pedig túlzás nélkül minden idők egyik legkultikusabb játéksorozatát, a BioShock Collectiont kaparinthatjuk meg.

0 Tovább

Álomtetoválások japán stílusban

tetoválás Felipe Kross anime manga

Manapság elég sok tehetséges tetoválóművészt találunk már, mindegyikük szebbnél szebb műalkotásokat tud varázsolni a bőrünkre. Fontos azonban, hogy ha tetkóra vágyunk, akkor olyan alkotót találjunk, akinek a stílusa és a kedvelt témái közel állnak a szívünkhöz.

0 Tovább

Prémium kategóriás játékokkal kecsegtet az új Playstation Plus előfizetés

A Sony néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy a PS Plus szolgáltatásuk, mellyel az online játék és havonta 2-3 ingyenesen letölthető játék válik elérhetővé, szolgáltatáscsomaggá bővül három különböző előfizetési konstrukcióval.

Playstation konzol PS Plus gaming játék Sony

0 Tovább

Saját LEGO készletet kap a világ hét csodájának egyike


A közel 1500 darabos készlet a világ egyik legismertebb épületét ábrázolja.

0 Tovább

Lélegzetelállító! Megérkezett az Avatar 2: The way of Water előzetese

Avatar előzetes James Cameron The way of water

Tizennégy évvel az első film után megérkezett az előzetes James Cameron sikerfilmjének, az Avatarnak a folytatásához.

0 Tovább

Az eddigi legkreatívabb Marvel film? - Doktor Strange az őrület multiverzumában kritika

Doctor Strange Marvel képregény film mozi

Doktor Strange első önálló kalandja óta jó pár év eltelt, a 2016-os filmje óta a címszereplőt ugyan többször láttuk kisebb-nagyobb szerepekben, de a saját sztorijának folytatására várnunk kellett egészen mostanáig.

0 Tovább

Hazánkban is megjelenik a Stranger Things társasjáték

Stranger Things: Attack of the Mindflayer néven érkezik egy új társasjáték, melyben 4-10 fő állhat ki egymás ellen, tesztelve, hogy ki a ravaszabb.

0 Tovább

A legmenőbb LEGO szettek, amikkel feldobhatod az otthonodat

A LEGO egy ideje már nem pusztán játékgyártóként van jelen a piacon, rengeteg termékük a felnőtt vásárlókat célozza meg. Ennek megfelelően számos olyan ötlettel álltak elő az utóbbi időben, ami nem csak szabadidős szórakozásként, hanem dísztárgyként is funkcionál. Bár a legtöbb efféle díszhez viszonylag mélyen bele kell nyúlni a zsebünkben, az biztos, hogy csupa olyan építményről beszélünk, amit nem találunk meg minden háztartásban!

0 Tovább

A legjobb filmek a Föld napjára

Föld napja filmek természet környezetvédelem klímaváltozás
Földünk sorsáról számtalan film született már, a katasztrófafilmektől a dokumentumfilmeken át egészen az animációs alkotásokig megannyi mozi igyekezett már felnyitni a szemünket és elgondolkodtatni minket arról, mit is tehetünk kicsiny bolygónk jólétéért. A Föld napja alkalmából ezek közül szemezgettünk, a listán szereplő mindegyik filmet meleg szívvel ajánljuk nektek, hiszen egytől egyig fontos és tartalmas üzenettel bíró alkotások.

0 Tovább