Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese!

Stranger Things előzetes

Május 27-én térhetünk vissza Hawkinsba, először 5 epizód erejéig, majd július elsején az évad második felét is megkapjuk a Netflixen! A legújabb kedvcsináló végre teljesértékű, úgyhogy lássuk mire számíthatnak lassan nem is annyira fiatal hőseink:

0 Tovább

Vérfagyasztó a Batman kivágott jelenete, amiben egy ismerős arc is feltűnik



A legújabb Batman nem spórolt a játékidővel, de még így is akadt olyan jelenet, amit ki kellett vágni a filmből.

0 Tovább

Az év játékbejelentése? Érkezik az új Witcher!



A CD Projekt RED útja a játékok világában igencsak hullámzóra sikerült, az Andrzej Sapkowski Vaják-könyvei alapján készült első két Witcher-játék viszonylag radar alatt mozgott a maga idejében. A játékok harmadik felvonása aztán a mennyekbe repítette a lengyel céget, sokan a mai napig a valaha készült egyik legjobb RPG-ként tartják számon a The Witcher 3: Wild Huntot.

0 Tovább

Vidd haza LEGO-ként a Vissza a jövőbe legendás autóját



Nemrég írtuk meg, hogy idén visszatér a forgalomba a DeLorean, a rövid életű, de legendás autómárka, melyet a Vissza a jövőbe mozik tettek ikonikussá. Ha az megülné a péztárcátokat, a LEGO most előállt egy kicsivel olcsóbb alternatívával, április elsején jelenik meg ugyanis a legújabb Creator szettjük, melyben mindjárt három DeLorean modellt összerakhatunk, hogy aztán otthonunkat díszítsük velük.

0 Tovább

Varázslatosan néz ki a legújabb Harry Potter játék

A Hogwarts Legacy 2022 végén érkezik PC-re, valamint a Playstation és Xbox konzolokra.

0 Tovább

A bosszú denevér jelmezben tálalva a legjobb - The Batman kritika

batman Matt Reeves film Warner Brothers Robert Pattinson Zoey Kravitz Colin Farrell kritika
Sokan már jó ideje úgy vélik, hogy a képregényfilmek zsánere elkezdett kifulladni és egyszerűen képtelenek új színt vinni a filmesek ebbe az elmúlt években futótűzként elterjedt műfajba. Főleg akkor, amikor egyes karaktereknek már a sokadik iterációját látjuk a nagyvásznon.

0 Tovább

Űr ízesítésű Coca-Cola jöhet?

Hallottunk már jó néhány furcsa ízesítésről, ha italokról vagy édességekről van szó, a Coca-Cola legújabb termékét viszont elképzelni se igazán tudjuk.

0 Tovább

Újra az utcákon a vissza a jövőbe legendás autója



Bizony, ismét gyártani kezdik a DeLorean autóit. A Vissza a jövőbe-filmek legendás négykerekűjét mindössze két évig, 1981-ben és 1982-ben gyártották, ezt követően becsődölt a vállalat és ezzel együtt a teljes márka.

0 Tovább

Tényleg őrület! - Doctor Strange Az őrület multiverzumában előzetes

Doctor Strange képregény Marvel film mozi
Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese, mi pedig azt se tudjuk eldönteni, hogy mi a legizgalmasabb benne!

0 Tovább

Még több dínó és végtelen nosztalgia - Jurassic world: Világuralom előzetes

Jurassic World előzetes dínó Colin Trevorrow Chris Pratt
Bár Universal Pictures a COVID következtében többször is csúsztatni kényszerült a Jurassic World trilógia záródarabjának bemutatóját, idén nyáron már úgy tűnik, hogy csak megkapjuk a filmet, ami az eddigieknél még több akciót, még több dínót és még több szereplőt ígér, köztük a klasszikus Jurassic Park szereplőgárdájának oszlopos tagjait.

0 Tovább