Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

God of War Ragnarök: Lehull a lepel a megjelenési dátumról és az előrendelői kedvezményekről

God of War Playstation Sony megjelenés
Végre megjelenési dátumot a Sony soron következő nagy dobása, a 2018-as God of War folytatása, a God of War Ragnarök.

0 Tovább

Örülhetnek a Playstation és a PC tulajok, a Sony odaver az új gamer termékeivel

A Japán cég három fejhallgatót és két új monitort jelentett be, melyek mindegyike a gamerek igényeire lett szabva.

Az Inzone név alatt futó széria első termékei a H3, H7 és H9 elnevezésű fejhallgatók, melyek mindegyike 3 dimenziós, térhatású hangzással van felszerelve, valamint saját szoftver jár melléjük, amivel a teljes hangprofil és számos hardveres beállítás is személyre szabható. A szoftveres támogatás azonban csak PC-n elérhető, a két drágább modell esetében ezt PS5-ön a Tempest 3D audio technológiával való kompatibilitás váltja fel.

0 Tovább

Végre megjelenik az Ubisoft hányatott sorsú kalózos játéka?

A Skull and Bonest még a 2017-es E3 alkalmával jelentette be az Ubisoft, akkor még mint nyílt világú kalózos single player és multiplayer játékot. Azóta kevés életjelet adott magáról a projekt, röppentek fel olyan hírek, hogy a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni és arról is lehetett hallani, hogy időközben a játék elhagyta a single player módot és csupán az MMO részre fókuszálnak már a készítők.

0 Tovább

Pár napig még ingyen szerezhető be a Trónok harca társasjáték

Epic Games Trónok harca társasjáték
Az Epic Games minden héten meglepi a felhasználóit 1-2 limitált ideig ingyenesen beszerezhető játékkal, ezúttal pedig a társasjátékok rajongóinak is kedvez jelenlegi akciójával.

0 Tovább

Adrenalindús előzetes érkezett a Stranger Things 4. évadának befejezéséhez

stranger things előzetesstranger things előzetes
Mindössze egy hét maradt a Stranger Thinngs negyedik évadának befejező részeiig, így nem meglepő, hogy a Netflix rákapcsolt a sorozat marketingjére. Az alábbi előzetesből már körvonalazódik, hogy mire számíthatunk az utolsó két epizódban:

0 Tovább

Havas Jonra koncentráló folytatást kaphat a Trónok harca

Az HBO mindent megtesz annak érdekében, hogy életben tartsa a csúfos véget érő - bár anyagilag rettentően sikeres - Trónok harcát. Hamarosan érkezik a Sárkányok háza, a Targaeryen dinasztiára koncentráló spin-off, ami évszázadokkal az eredeti sorozat cselekménye előtt játszódik, emellett pedig már számos egyéb történeten is dolgoznak, köztük például A hét királyság lovagja című novelláskötet feldolgozásán.

0 Tovább

A Stranger Things maszkmestere megmutatta hogyan készültek a sorozat lenyűgöző szörnyei és maszkjai

Stranger Things

Barrie Gower maszkmester számos hollywoodi produkción dolgozott már életében, a teljesség igénye nélkül olyan filmeken és sorozatokon dolgozott mint a Witcher, a The Green Knight, a Trónok harca, és persze a Stranger Things.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Dwayne Johnson szuperhőse nem ismer kegyelmet – Black Adam előzetesDwayne Johnson régóta dédelgetett szerelemprojektje idén végre mozikba kerül, de vajon képes lesz felérni az elvárásokhoz?

0 Tovább

Régi rémálmok új kivitelben: Érkezik a Resident Evil 4 Remake!

Resident Evil Playstation játék

A Capcom folytatja az elmúlt években elkezdett jó szokását és felújítja a Resident Evil sorozat játékait. A közel tökéletesen sikerült második rész és a kissé botladozó harmadik után a sor most a zombis játékszéria egyik legikonikusabb részén, a negyediken van.

0 Tovább