Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2022-ben ​​​​​​​(II. rész - A ZSÁNERFILMEK)

Legutóbb az idei év képregényfilmes kínálatát vettük górcső alá, ezúttal pedig azokat a mozikat sorakoztatjuk fel, amik (mérsékelten szigorúan, mint az kiderül majd az animációs filmeknél) nem az elmúlt évek képregénykavalkádjából merítik a nézőiket.

0 Tovább

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2022-ben​​​​​​​ (I. rész – A képregényfilmek)

Sony Marvel DC képregény film/sori 2022

2021-ben végre ismét elkezdett éledezni a mozi világa, a világjárvány következtében azonban még így is rengeteg film került halasztásra, a tucatnyi, mozit elkerülő és egyenesen streaming szolgáltatókhoz érkező címekről nem is beszélve. Reméljük, hogy idén már zavartalanul élvezhetjük a kedvenceinket a nagyvásznon is, így ennek jegyében összeállítottunk egy listát 2022 legjobban várt filmjeiről.

0 Tovább

Rendhagyó karácsonyi filmek, amiket garantáltan imádni fogsz!

Unod a klasszikusokat? Nézd ezeket!

film/sori karácsony

Karácsonykor sok családban hagyomány a közös filmezés, a legtöbb ünnepi film azonban már a fülünkön jön ki, annyiszor láttuk őket. Ha idén egy kis változatosságra vágytok, akkor válogassatok listánkból, ahol olyan karácsonyi filmeket szedtünk össze, amik vagy figyelmen kívül hagyott gyöngyszemek, vagy nem épp a szokványos karácsonyi címek között szerepelnek.

0 Tovább

Nincs karácsony LEGO nélkül! ​​​​​​​Érkezik a Reszkessetek betörők készlet!

Home alone film LEGO Reszkessetek betörők LEGO Ideas
A LEGO Ideas szettek alapvetően azért jöttek létre, hogy a rajongók által beküldött és legtöbb szavazatot elérő ötletek ténylegesen is piacra kerülhessenek. Ennek a sorozatnak köszönhetően már számos izgalmas készletet beszerezhettünk, idén karácsonyra pedig az egyik legnagyobb ünnepi filmklasszikus is megkapja a maga kockásítását.

0 Tovább

Tolkien rajongóknak kötelező: billentyűzetek, amik tünde és törp nyelven írnak

Tolkien A gyűrűk ura elf törp nyelv film/sori egyébKlingon, dothraki, tünde, csupa olyan science fiction és fantasy nép, melyekhez kiötlőik nemcsak gazdag háttértörténetet, hanem egy teljes nyelvet is megalkottak, ábécével, nyelvtannal, mindennel együtt.

0 Tovább

Igazi ritkaságok – A világ legdrágább filmplakátjai

A Top Dollar pénzügyi oldal kutatása alapján napjainkban ezek a filmposzterek érik a legtöbbet:

0 Tovább

A játékboltokat is meghódítja a Squid Game, a Netflix sikersorozata

Ha egy üzlet beindul…

0 Tovább

Szerelem az apokalipszis idején - Ilyen lesz a Műanyag égbolt, a magyar animációs Sci-fi

Magyar animációs filmekről elég ritkán lehet beszámolni, így minden hasonló alkotást lelkesen várunk. A Műanyag égbolt című film története szerint a föld terméketlenné vált, az állatok, növények kihaltak, az utolsó emberek a Budapestet körülvevő mesterséges kupola alatt találtak menedéket. A disztópikus jövőben az egyén szabad akaratát fel kell áldozni a közösség túlélésének érdekében, ám a szerelmet nem lehet korlátok közé szorítani.

Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezők, Sipos Orsolya producer társaságában.

0 Tovább

Az első horrorfilm, amit mesterséges intelligencia írt

A cím persze csalóka, mert sokkal inkább van szó egy jól kivitelezett viccről, mintsem tényleges filmről.


0 Tovább

A LEGO készlet, ami minden Titanic rajongó álma

Érkezik a legújabb és egyik leggrandiózusabb LEGO szett, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet rajongóknak kötelező darab lesz!

LEGO Titanic Tech/kütyü film/sori

0 Tovább