a galaxis őrzői guardians of the galaxy marvel square enix eidos montreal e3 2021 gaming

Igaz ez mind a grafikára, mind a játékmenetre!

 

Június 12-én kezdődött az idei E3, azaz Electronic Entertainment Expo, ahol a játékkiadók és fejlesztők bemutatják legújabb alkotásaikat, 1995 óta minden évben - kivéve tavaly, a pandémia miatt. 

A Square Enix és az Eidos Montreal most lerántotta a leplet a még idén megjelenő Guardians of the Galaxy játékáról, ami egy külsőnézetes lövöldözős single player móka lesz, DLC-k és mikrotranzakciók nélkül:


Star-Lord bőrébe bújva kell majd megmentenünk a galaxist, és nagy valószínűséggel társainkat is a mindenféle ízű és szagú teremtmények támadásától. Alább megcsodálható egy 11 perces játékmenet videó is:


A játék remekül néz ki, de csak reménykedünk benne, hogy nem fog olyan hamar unalomba fulladni mint a kiadó előző játéka, a Marvel's Avengers... No meg ezekkel a folyamatos beszólogatásokkal és jópofizásokkal is áteshetnek a ló másik oldalára, az pedig hab a tortán, hogy akadnak olyan, akiknek már az is fájó pont, hogy a nem a filmből ismerős karakterek arcát láthatjuk viszont.

Marvel’s Guardians of the Galaxy 2021. október 26-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox X-re valamint S-re. Nektek hogy tetszik?