Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Marvel ismét betárazott: ezek a filmek és sorozatok jönnek 2025-ig

A Marvel Filmuniverzum csak nő és nő, új Fekete Párduccal, Namorral, Daredevillel és még megannyi új karakterrel bővül a legnagyobb képregényes franchise.

A San Diego Comic Con minden évben az egyik, ha nem a legnagyobb esemény a képregényrajongók és úgy általában a geekek táborának, már csak azért is, mert általában itt kapjuk meg a legnagyobb bejelentéseket filmes fronton. Ahogy arra számítani lehetett a Marvel idén is sok bejelentéssel készült, melyek ízelítőt adnak abból, hogy mire is számíthatunk az MCU jövőjét illetően. A korábbi, Endgame-mel záródó korszak az Infinity Saga névre hallgatott, a mostani és elkövetkezendő filmek pedig - amint abból a legutóbbi Doctor Strange már ízelítőt nyújtott - a Multiverzum Saga névre hallgatnak majd. Hogy ez mit is jelent? A képregényrajongók számára már elég szépen kezd körvonalazódni a dolog.

0 Tovább

Az eddigi legkreatívabb Marvel film? - Doktor Strange az őrület multiverzumában kritika

Doctor Strange Marvel képregény film mozi

Doktor Strange első önálló kalandja óta jó pár év eltelt, a 2016-os filmje óta a címszereplőt ugyan többször láttuk kisebb-nagyobb szerepekben, de a saját sztorijának folytatására várnunk kellett egészen mostanáig.

0 Tovább

Tényleg őrület! - Doctor Strange Az őrület multiverzumában előzetes

Doctor Strange képregény Marvel film mozi
Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese, mi pedig azt se tudjuk eldönteni, hogy mi a legizgalmasabb benne!

0 Tovább

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2022-ben ​​​​​​​(II. rész - A ZSÁNERFILMEK)

Legutóbb az idei év képregényfilmes kínálatát vettük górcső alá, ezúttal pedig azokat a mozikat sorakoztatjuk fel, amik (mérsékelten szigorúan, mint az kiderül majd az animációs filmeknél) nem az elmúlt évek képregénykavalkádjából merítik a nézőiket.

0 Tovább

Piszok jól néznek ki az Alien 5 látványtervei!

alien 5 neill blomkamp sigourney weaver geoffroy thoorens concept art látványterv mozi filmsori

2015-ben úgy volt, hogy a District 9 rendezője, Neill Blomkamp elkészítheti az Alien 5-öt, méghozzá Sigourney Weaver főszereplésével. 2017-re azonban egyre biztosabbá vált, hogy a projektet leállították, és semmi sem lesz belőle. Koncepciós rajzok viszont készültek hozzá, és időről-időre fel is bukkannak az őket megalkotó Geoffroy Thoorens jóvoltából, aki nemrég ismét közzé tett párat - mi pedig összegyűjtöttük a munkáit!

0 Tovább