Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Örülhetnek a Playstation és a PC tulajok, a Sony odaver az új gamer termékeivel

A Japán cég három fejhallgatót és két új monitort jelentett be, melyek mindegyike a gamerek igényeire lett szabva.

Az Inzone név alatt futó széria első termékei a H3, H7 és H9 elnevezésű fejhallgatók, melyek mindegyike 3 dimenziós, térhatású hangzással van felszerelve, valamint saját szoftver jár melléjük, amivel a teljes hangprofil és számos hardveres beállítás is személyre szabható. A szoftveres támogatás azonban csak PC-n elérhető, a két drágább modell esetében ezt PS5-ön a Tempest 3D audio technológiával való kompatibilitás váltja fel.

0 Tovább

Ilyennek láttuk Budapest legnagyobb gamer komplexumát, a Gamerlandet​​​​​​​

Gamerland gaming játék
Az utóbbi években páros lábbal rúgták be a mainstream ajtaját az olyan korábbi geek szubkultúrák, mint a képregények vagy a videojátékok, így csak idő kérdése volt, hogy mikor indulnak útjukra a kifejezetten ezekre szakosodott közösségi helyszínek is. Kisebb- nagyobb próbálkozásokra már korábban is volt példa, idén nyáron azonban egy olyan hely is megnyílt Budapesten, mely méretében és a helyszín adta lehetőségekben jelentősen rátromfolt az elődökre.

0 Tovább