Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dwayne Johnson és Chris Evans közös karácsonyi filmet készítenek, íme az első képek

A siker betonbiztos receptje? Bár ilyen nem létezik, azért Dwayne Johnson és Chris Evans összeeresztése egy karácsonyi film erejéig elég biztatóan hangozhat a producerek számára. Na meg persze a közönségnek is.

0 Tovább

Rendhagyó karácsonyi filmek, amiket garantáltan imádni fogsz!

Unod a klasszikusokat? Nézd ezeket!

film/sori karácsony

Karácsonykor sok családban hagyomány a közös filmezés, a legtöbb ünnepi film azonban már a fülünkön jön ki, annyiszor láttuk őket. Ha idén egy kis változatosságra vágytok, akkor válogassatok listánkból, ahol olyan karácsonyi filmeket szedtünk össze, amik vagy figyelmen kívül hagyott gyöngyszemek, vagy nem épp a szokványos karácsonyi címek között szerepelnek.

0 Tovább

Karácsonyi dal a Marvel hőseinek előadásában

karácsony marvel képregényvideó

Kedves kis szösszenettel kedveskedik a rajongóinak a Marvel, így fest, amikor karácsonyi dalt énekelnek a Bosszúállók, a többi hőssel és gonosztevővel karöltve:

0 Tovább

A nagy karácsonyi társasjáték ajánló

Társasjáték Karácsony Egyéb Azul Igen? Exploding kittens Betrayal at House on the Hill
Közeleg a szeretet ünnepe, ilyenkor pedig kifejezetten jól esik hátradőlni egy kicsit és kikapcsolni a szeretteink körében. Ehhez kifejezetten jól asszisztálnak a társasjátékok, szóval összeszedtünk nektek néhányat a saját kedvenceink közül, amik családdal, barátokkal vagy akár csak kettesben a párotokkal is jó szórakozást nyújthatnak, nem utolsósorban pedig karácsonyi ajándékként is remekül funkcionálnak.

0 Tovább