Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró rajongók gyülekező, megjött a Lego Pac-Man játékgép!

Mostanában már megszokhattuk, hogy mindenki retró lázban ég, a sorozatok, filmek, és úgy általában a popkultúra minden területén is visszatértek a 80-as, 90-es évek. Nem meglepő módon a Lego is örömmel száll fel a nosztalgiavonatra, ezúttal főleg a régmúlt gamereinek kedvezve a legújabb szettjével.

0 Tovább

Ingyen tiéd lehet a Star Wars játék, ami űrhajó pilótát farag belőled!

Star Wars gaming Squadrons Epic Games ingyen

Mindig is vágytál arra, hogy egy X-Szárnyú pilótájaként birodalmi Csillagrombolók között manőverezz és TIE vadászokat szedj le a lézerágyúiddal? Akkor most itt a lehetőség, egy december elsejéig ugyanis ingyen a tiéd lehet a Star Wars: Squadrons PC-s változata.

0 Tovább

Örülhetnek a Playstation és a PC tulajok, a Sony odaver az új gamer termékeivel

A Japán cég három fejhallgatót és két új monitort jelentett be, melyek mindegyike a gamerek igényeire lett szabva.

Az Inzone név alatt futó széria első termékei a H3, H7 és H9 elnevezésű fejhallgatók, melyek mindegyike 3 dimenziós, térhatású hangzással van felszerelve, valamint saját szoftver jár melléjük, amivel a teljes hangprofil és számos hardveres beállítás is személyre szabható. A szoftveres támogatás azonban csak PC-n elérhető, a két drágább modell esetében ezt PS5-ön a Tempest 3D audio technológiával való kompatibilitás váltja fel.

0 Tovább

Pár napig még ingyen szerezhető be a Trónok harca társasjáték

Epic Games Trónok harca társasjáték
Az Epic Games minden héten meglepi a felhasználóit 1-2 limitált ideig ingyenesen beszerezhető játékkal, ezúttal pedig a társasjátékok rajongóinak is kedvez jelenlegi akciójával.

0 Tovább

Havas Jonra koncentráló folytatást kaphat a Trónok harca

Az HBO mindent megtesz annak érdekében, hogy életben tartsa a csúfos véget érő - bár anyagilag rettentően sikeres - Trónok harcát. Hamarosan érkezik a Sárkányok háza, a Targaeryen dinasztiára koncentráló spin-off, ami évszázadokkal az eredeti sorozat cselekménye előtt játszódik, emellett pedig már számos egyéb történeten is dolgoznak, köztük például A hét királyság lovagja című novelláskötet feldolgozásán.

0 Tovább

Nagyot lép a jövő felé az Xbox, érkezik a konzol nélküli játék

xbox microsoft game pass cloud gaming

A felhőalapú játék nem újdonság, a széles körű elterjedése azonban még nem történt meg. Egészen mostanáig? A Microsoft ugyanis nagyot lép előre a Samsunggal karöltve. Június 30-tól - egyelőre csak a Samsung 2022-ben kiadott okos tévéire - letölthető lesz az Xbox App, amivel elérhetővé válik a Microsoft Game Pass Ultimate több száz játéka.

0 Tovább

Egy hétig ingyen szerezheted meg minden idők egyik legjobb játéksorozatát!

Az Epic Games tavaszi nagy leárazása alkalmából minden héten egy új AAA címet szerezhetünk be teljesen ingyen. Az első hét nagy durranása a Borderlands harmadik része volt, május 26-tól június 2-ig pedig túlzás nélkül minden idők egyik legkultikusabb játéksorozatát, a BioShock Collectiont kaparinthatjuk meg.

0 Tovább

Ezeket a játékokat várjuk legjobban 2022-ben

2022 game játékok playstation xbox nintendo
2022 igencsak jó évnek ígérkezik a gamerek számára, elég csak végigpillantanunk az idei év megjelenésein. A DC belehúz, a Pokémon megújulni látszik, a Playstation 5 pedig úgy tűnik idén válik majd csak igazán csábítóvá.

0 Tovább

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább

Ilyennek láttuk Budapest legnagyobb gamer komplexumát, a Gamerlandet​​​​​​​

Gamerland gaming játék
Az utóbbi években páros lábbal rúgták be a mainstream ajtaját az olyan korábbi geek szubkultúrák, mint a képregények vagy a videojátékok, így csak idő kérdése volt, hogy mikor indulnak útjukra a kifejezetten ezekre szakosodott közösségi helyszínek is. Kisebb- nagyobb próbálkozásokra már korábban is volt példa, idén nyáron azonban egy olyan hely is megnyílt Budapesten, mely méretében és a helyszín adta lehetőségekben jelentősen rátromfolt az elődökre.

0 Tovább
«
12