Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érkezik az álom team up: Deadpool és Wolverine együtt akcióznak a következő Deadpool moziban!

Mióta a Disney felvásárolta a 21st Century Foxot folyamatosak a találgatások, hogy az MCU miként implementálja majd a korábban a Foxhoz tartozó képregénykaraktereket, köztük az X-Ment és a Fantasztikus Négyest. Az már korábban meg lett erősítve, hogy Deadpool az MCU-ban is szerephez jut majd, a megformálója pedig természetesen Ryan Reynolds marad, így ő válhat az egyik első olyan karakterré, aki korábban a Fox égisze alatt szerepelt.

0 Tovább

Retro horror a marveltől - Werewolf by Night előzetes

Marvel Film/sori Werewolf by Night Disney+

A Marvel-filmekről elsődlegesen nem épp a horror zsáner jut eszünkbe, ezért igencsak meglepő, hogy egy olyan filmmel álltak elő a hétvégi D23 alkalmával, ami egy hatalmas fejhajtásnak tűnik az 30-as évek klasszikus horrorjai előtt.

0 Tovább

A mozi után a játékvilágot is meghódítja a Marvel?

Szeptember 9-én kerül megrendezésre a D23 Expo, a Disney legnagyobb eseménye, melynek keretein belül filmekkel, tévés projektekkel és a videojátékiparral kapcsolatos bejelentések sorára és a már ismert projektjeikhez kapcsolódó további információkra számíthatunk.

Idén először egy kifejezetten a Disney-féle videojáték projekteket felvonultató bemutatót is tartanak, mely során elég vaskosan reprezentálhatja magát a Marvel videojátékos részlege. Na de milyen játékokra számíthatunk? Összeszedtük a legesélyesebbeket!

0 Tovább

A Marvel ismét betárazott: ezek a filmek és sorozatok jönnek 2025-ig

A Marvel Filmuniverzum csak nő és nő, új Fekete Párduccal, Namorral, Daredevillel és még megannyi új karakterrel bővül a legnagyobb képregényes franchise.

A San Diego Comic Con minden évben az egyik, ha nem a legnagyobb esemény a képregényrajongók és úgy általában a geekek táborának, már csak azért is, mert általában itt kapjuk meg a legnagyobb bejelentéseket filmes fronton. Ahogy arra számítani lehetett a Marvel idén is sok bejelentéssel készült, melyek ízelítőt adnak abból, hogy mire is számíthatunk az MCU jövőjét illetően. A korábbi, Endgame-mel záródó korszak az Infinity Saga névre hallgatott, a mostani és elkövetkezendő filmek pedig - amint abból a legutóbbi Doctor Strange már ízelítőt nyújtott - a Multiverzum Saga névre hallgatnak majd. Hogy ez mit is jelent? A képregényrajongók számára már elég szépen kezd körvonalazódni a dolog.

0 Tovább

Az eddigi legkreatívabb Marvel film? - Doktor Strange az őrület multiverzumában kritika

Doctor Strange Marvel képregény film mozi

Doktor Strange első önálló kalandja óta jó pár év eltelt, a 2016-os filmje óta a címszereplőt ugyan többször láttuk kisebb-nagyobb szerepekben, de a saját sztorijának folytatására várnunk kellett egészen mostanáig.

0 Tovább

Tényleg őrület! - Doctor Strange Az őrület multiverzumában előzetes

Doctor Strange képregény Marvel film mozi
Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetese, mi pedig azt se tudjuk eldönteni, hogy mi a legizgalmasabb benne!

0 Tovább

Thor kalapácsa legóból készítve is nagyot üt!

A LEGO kifejezetten felnőtteknek szánt termékei eddig is bővelkedtek a geekeknek szánt ínyencségekben, elég csak visszatekinteni a kedvenc képregényes készleteinkből összeállított listára.

0 Tovább

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2022-ben​​​​​​​ (I. rész – A képregényfilmek)

Sony Marvel DC képregény film/sori 2022

2021-ben végre ismét elkezdett éledezni a mozi világa, a világjárvány következtében azonban még így is rengeteg film került halasztásra, a tucatnyi, mozit elkerülő és egyenesen streaming szolgáltatókhoz érkező címekről nem is beszélve. Reméljük, hogy idén már zavartalanul élvezhetjük a kedvenceinket a nagyvásznon is, így ennek jegyében összeállítottunk egy listát 2022 legjobban várt filmjeiről.

0 Tovább

Karácsonyi dal a Marvel hőseinek előadásában

karácsony marvel képregényvideó

Kedves kis szösszenettel kedveskedik a rajongóinak a Marvel, így fest, amikor karácsonyi dalt énekelnek a Bosszúállók, a többi hőssel és gonosztevővel karöltve:

0 Tovább

Őrületes lesz A galaxis őrzői játék!

a galaxis őrzői guardians of the galaxy marvel square enix eidos montreal e3 2021 gaming

Igaz ez mind a grafikára, mind a játékmenetre!

0 Tovább
«
12