Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Prémium kategóriás játékokkal kecsegtet az új Playstation Plus előfizetés

A Sony néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy a PS Plus szolgáltatásuk, mellyel az online játék és havonta 2-3 ingyenesen letölthető játék válik elérhetővé, szolgáltatáscsomaggá bővül három különböző előfizetési konstrukcióval.

Playstation konzol PS Plus gaming játék Sony

0 Tovább

Hazánkban is megjelenik a Stranger Things társasjáték

Stranger Things: Attack of the Mindflayer néven érkezik egy új társasjáték, melyben 4-10 fő állhat ki egymás ellen, tesztelve, hogy ki a ravaszabb.

0 Tovább

Az év játékbejelentése? Érkezik az új Witcher!



A CD Projekt RED útja a játékok világában igencsak hullámzóra sikerült, az Andrzej Sapkowski Vaják-könyvei alapján készült első két Witcher-játék viszonylag radar alatt mozgott a maga idejében. A játékok harmadik felvonása aztán a mennyekbe repítette a lengyel céget, sokan a mai napig a valaha készült egyik legjobb RPG-ként tartják számon a The Witcher 3: Wild Huntot.

0 Tovább

Ezeket a játékokat várjuk legjobban 2022-ben

2022 game játékok playstation xbox nintendo
2022 igencsak jó évnek ígérkezik a gamerek számára, elég csak végigpillantanunk az idei év megjelenésein. A DC belehúz, a Pokémon megújulni látszik, a Playstation 5 pedig úgy tűnik idén válik majd csak igazán csábítóvá.

0 Tovább

A nagy karácsonyi társasjáték ajánló

Társasjáték Karácsony Egyéb Azul Igen? Exploding kittens Betrayal at House on the Hill
Közeleg a szeretet ünnepe, ilyenkor pedig kifejezetten jól esik hátradőlni egy kicsit és kikapcsolni a szeretteink körében. Ehhez kifejezetten jól asszisztálnak a társasjátékok, szóval összeszedtünk nektek néhányat a saját kedvenceink közül, amik családdal, barátokkal vagy akár csak kettesben a párotokkal is jó szórakozást nyújthatnak, nem utolsósorban pedig karácsonyi ajándékként is remekül funkcionálnak.

0 Tovább

Játék a felhők között – Mi az a cloud gaming és milyen szolgáltatások érhetőek el hazánkban?

cloud gaming játék gaming Google Stadia GeForce Now Gamepass Xbox

A cloud gaming, vagyis a felhőalapú játékszolgáltatás az elmúlt években tűnt fel, és sokan a jövő egyik legjelentősebb "platformjaként" tartják számon, hiszen alapkoncepciója az, hogy mindössze egy kellően erős internetkapcsolat és egy cloud gaming szolgáltatás előfizetése szükséges ahhoz, hogy akár a legújabb, hardverizzaszó címekkel is minőségi színvonalon játsszunk, a játékhoz szükséges vas hiányában is.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a lényege, hogy az előfizetéssel hozzáférhetünk az adott szolgáltató játékkínálatához, ezek hol az előfizetés mellé járnak, hol pedig külön megvásárolandóak, a játékok futtatásához pedig nincs szükségünk a legmodernebb gamer PC-kre, hiszen az azokat futtató hardver a szolgáltatónál található, a saját eszközünk csak szimpla képernyőként és kontrollerként funkcionál.

0 Tovább

Ilyennek láttuk Budapest legnagyobb gamer komplexumát, a Gamerlandet​​​​​​​

Gamerland gaming játék
Az utóbbi években páros lábbal rúgták be a mainstream ajtaját az olyan korábbi geek szubkultúrák, mint a képregények vagy a videojátékok, így csak idő kérdése volt, hogy mikor indulnak útjukra a kifejezetten ezekre szakosodott közösségi helyszínek is. Kisebb- nagyobb próbálkozásokra már korábban is volt példa, idén nyáron azonban egy olyan hely is megnyílt Budapesten, mely méretében és a helyszín adta lehetőségekben jelentősen rátromfolt az elődökre.

0 Tovább

A játékboltokat is meghódítja a Squid Game, a Netflix sikersorozata

Ha egy üzlet beindul…

0 Tovább

Ez lenne a jövő?

Mi az? Hordozható számítógép, de nem mini PC, és nem is laptop. Íme a megfejtés!

0 Tovább
12
»